UK Man tilbyr City $ 72 millioner dollar for tillatelse til å grave opp kassert Bitcoin Fortune

23. Januar 2021 Aus Von admin

James Howells, en britisk IT-arbeider, har tilbudt Newport bystyre 72 millioner dollar i bytte for tillatelse til å grave opp en harddisk han kastet tilbake i 2013, og som har 7500 BTC lagret i den.

I følge The Telegraph kastet Howells harddisken ved et uhell mens han rengjorde huset hans den gang

Hans Bitcoin-formue ble opptjent ved gruvedrift med en CPU da det fremdeles var relativt enkelt å utvinne flaggskipskryptovalutaen.

Da formuen hans begynte å være verdt millioner, prøvde han å gjenopprette harddisken, men byrådet i Newport har kontinuerlig avvist hans forespørsler. I følge Newport Daily Tabloid South Wales Argus , har han nå gitt et tilbud til byen verdt 25% av midlene som en COVID-19 nødhjelpsdonasjon.

Til gjeldende priser er BTC holdt på harddisken verdt nesten $ 300 millioner dollar. IT-arbeideren sa angivelig at han bare trenger tilgang til deponidokumentene for å vite hvor han skal søke, og at søketeamet vil skape en lufttett forsegling for å forhindre utslipp av giftige gasser.

Howells kommenterte muligheten for å finne midlene og sa at det ikke er noen garanti for at harddisken fortsatt fungerer på grunn av miljøet den er i, men la til:

Utsiden av saken kan være rusten. Men innsiden av disken, der dataene er lagret, bør det være en god sjanse for at den fremdeles fungerer. Jeg tror det fortsatt vil være en sjanse. Men jo lenger dette drar videre, er det mindre sannsynlig å være en mulighet.

Tjenestemenn har imidlertid imøtegått at det er miljørisiko forbundet med utgravningen, og at hvis harddisken ikke blir funnet, må de selv dekke regningen. Howells har imidlertid sagt at han er forberedt på å bruke midler til en sperrekonto for å dekke utgravningskostnadene.