Square’s Cash App Bitcoinin liikevaihto kasvaa 600%: sta 875 miljoonaan dollariin toisella vuosineljänneksellä, voitto jopa 711%

9. August 2020 Aus Von admin

Square Inc. on ilmoittanut bitcoin-tulojen kasvavan merkittävästi toisella vuosineljänneksellä. Sen Cash-sovellus tuotti tuloja 875 miljoonaa dollaria, mikä on 600% enemmän kuin edellisenä vuonna. Lisäksi Square: n bitcoin-bruttokate nousi 711%.

Square Cash -sovelluksen Bitcoin-tuotot

Square julkaisi tiistaina Q2 2020 -raporttinsa. Yhtiön nettotulot, mukaan lukien bitcoin-tuotot, olivat 1,92 miljardia dollaria, eli 64% enemmän kuin vuotta aiemmin. Sen bruttovoitto, mukaan lukien sen bitcoin-liiketoiminta, nousi 28% edellisvuodesta 597 miljoonaan dollariin. Cash App, Square: n suosittu maksupalvelu, saavutti bruttotuloksen 281 miljoonaa dollaria, mikä on 167% enemmän kuin viime vuonna.

„Asiakkaat käyttivät yhä enemmän Cash-sovellusta tapana lähettää ja käyttää rahaa“, Square kirjoitti. „Kesäkuussa Cash Appilla oli yli 30 miljoonaa kuukausittaista aktiivista asiakasta, ja yli 7 miljoonaa rahaa käytettiin Cash Cardiin.“ Panee merkille, että ”Bitcoin-tuotot ja bruttovoitot hyötyivät bitcoin-aktiivisten aineiden lisääntymisestä ja asiakkaiden kysynnän kasvusta”, Square-raportin yksityiskohdat:

Cash App tuotti 875 miljoonaa dollaria bitcoin-tuloja ja 17 miljoonaa dollaria bitcoin-bruttotulosta vuoden 2020 toisella neljänneksellä. Kasvua oli vastaavasti 600% ja 711% vuotta aiemmasta.

Bitcoin Profit tuotteiden korkea tuotto johtuu osittain Square: n käyttämästä kirjanpitomenetelmästä. Raportti selittää: ”Bitcoin-tuotot ovat bitcoin-tuotteiden kokonaismyynnistä asiakkaille. Bitcoin-kustannukset ovat ostamiemme bitcoin-tuotteiden kokonaismäärä. Ostamme bitcoineja helpottamaan Cash App -asiakkaiden suorittamaa bitcoin-ostamista. ” Lukuun ottamatta bitcoineja, Cash Appin liikevaihto vuoden 2020 toisella neljänneksellä oli 325 miljoonaa dollaria, mikä on 140% enemmän kuin vuotta aiemmin. Viime vuoden toisella neljänneksellä sovellus tuotti bitcoin-tuloja 125 miljoonaa dollaria.

Analyytikko Kevin Rooke huomautti tweetissä, että Square: n toisen vuosineljänneksen bitcoin-tuotot olivat ”lähes kolminkertaiset vuoden 2020 ensimmäiseen vuosineljännekseen verrattuna ja 25x enemmän kuin vuoden 2018 ensimmäisellä neljänneksellä, kun bitcoinien ostaminen tapahtui Cash-sovelluksessa.”

Square’s Cash App Bitcoinin liikevaihto kasvaa 600%: sta 875 miljoonaan dollariin toisella vuosineljänneksellä, voitto jopa 711%

Square selitti edelleen, että Cash App hyötyi koronavirusapua, -apua ja taloudellista turvallisuutta koskevan lain (CARES-laki) elvytysmaksuista ja työttömyysetuuksista. Presidentti Donald Trump allekirjoitti tämän elvytyspaketin lakiksi maaliskuussa. Square paljasti, että osa asiakkaistaan ​​”talleti nämä maksut suoraan Cash App -tililleen”.

”Vuoden 2020 toisella neljänneksellä havaittiin, että Cash App -ekosysteemissämme lisääntyi määrä aktiivista asiakasta kohden vuositasolla, mukaan lukien vertaismaksu, välitön talletus, käteiskortti, bitcoin-sijoitukset, ja osakevälitys ”, Square kirjoitti lisäämällä:

Uskomme, että nousu johtui osittain hallituksen elvytysohjelmista.

Square Inc., jonka pääkonttori sijaitsee San-Franciscossa, on listattu NYSE-merkinnässä SQ. Yhtiöllä on toimistot Yhdysvalloissa, Kanadassa, Japanissa, Australiassa, Isossa-Britanniassa ja Irlannissa. Square-toimitusjohtaja Jack Dorsey on myös Twitterin toimitusjohtaja. Äskettäin sosiaalisen verkoston alusta kärsi suuresta rikkomuksesta, jonka ansiosta hakkeri sai twiittiä monista korkean profiilin tileistä bitcoin-ilmaisuhuijauksesta.