„Ik mis misschien iets“, zegt miljardair Bitcoin Bear Ray Dalio

19. November 2020 Aus Von admin

Ray Dalio, de miljardair-oprichter van ’s werelds grootste hedgefonds, gaf vandaag op Twitter toe dat hij misschien iets heeft gemist op Bitcoin toen het de $ 17.000 overschreed.

Ray Dalio beheert het grootste hedgefonds ter wereld

Dalio is een oude Bitcoin-beer en beschreef het eerder als inferieur aan goud.

De fundamenten die aan de laatste bullrun ten grondslag lagen, hebben er mogelijk voor gezorgd dat hij van mening veranderde over Bitcoin.

Bridgewater Associates-oprichter Ray Dalio plaatste op 17 november een reeks tweets over de basisprincipes van Bitcoin nadat hij verrast was te zien dat BTC $ 17.000 overschrijdt.

Dalio erkende dat zijn bearish analyses mogelijk verkeerd waren, en voegde eraan toe dat hij „graag gecorrigeerd zou worden“.

Dalio heeft eerder verklaard dat Bitcoin inferieur is aan goud en niet effectief is als ruilmiddel of waardevoorraad.

Eerder deze maand beweerde Dalio zelfs dat Bitcoin waarschijnlijk zal worden verboden als het ooit „materieel“ wordt, eraan toevoegend dat crypto niet zal slagen op de manier waarop mensen hopen.

Heeft Dalio een tweede gedachte over Bitcoin?

De uitgesproken Bitcoin-beer kan nu zijn deuntje veranderen en op Twitter een debat openen over ’s werelds toonaangevende cryptocurrency.

Terwijl Dalio voorlopig bij zijn wapens blijft en beweert dat wereldregeringen Bitcoin eerder zullen verbieden dan adopteren, is dit de eerste keer dat hij toegeeft dat hij misschien niet het volledige beeld heeft. Voormalige Bitcoin-beren zoals Jamie Dimon en Michael Saylor zijn onlangs bij Bitcoin gekomen, wat mogelijk van invloed is geweest op de analyse van Dalio. De huidige bullrun verschilt ook behoorlijk van de FOMO-razernij in 2017, met veel sterkere fundamenten die de huidige prijsactie ondersteunen .