Bitcoins fra den største Twitter-hack i historien på farten

16. Juli 2020 Aus Von admin

Det største Twitter-hack i historien hjalp angribere med at indsamle nogle USD 120.000 i bitcoin (BTC), der i øjeblikket er på farten, ifølge blockchain-analysefirmaer.

„Der blev brugt tre bitcoin-adresser, der tilsammen modtog omkring 400 betalinger. Den samlede værdi af de modtagne Bitcoin Code betalinger er ca. USD 120.000. Cirka halvdelen af ​​disse betalinger stammer fra USA-baserede udvekslinger, hvilket antyder, at omkring halvdelen af ​​ofrene for denne fidus er baseret i USA. Resten er temmelig jævnt fordelt mellem Asien og Europa, ” sagde Elliptic .

Ifølge dem er der ingen klare beviser for, at disse fonde er flyttet til børser endnu

„Imidlertid er nogle af disse midler flyttet gennem en tegnebog, der tidligere har handlet med udvekslinger. Dette kan være en vigtig leder for de retshåndhævende efterforskere, der forsøger at identificere hacker,“ sagde de.

Virksomheden tilføjede, at det ikke ser ud som hackere vil modtage betydelige ekstra betalinger: „Deres udfordring nu er at hvidvaske disse midler – med at verden ser dem på blockchain.“

”Det afhænger af, hvad de gør videre, det afhænger af, hvordan de forsøger at udbetale,” fortalte Tom Robinson, medstifter af Elliptic, til Bloomberg. Hvis de forsøger at bruge en reguleret børs i USA, vil det være let at finde dem. Men hvis de forsøger at udbetale gennem en af ​​de hundreder af små, uregulerede udvekslinger, der kunne være sværere, blev han citeret for at sige.

I mellemtiden sagde Chainalysis, at „Ripple-adressen, der blev sendt, ikke har modtaget nogen midler på dette tidspunkt.“

Der kan dog være andre scam-adresser

„Det største offer (USD 40.000) ser ud til at komme fra en japansk tegnebog baseret på tegnebogens tidligere transaktioner med japanske børser. De fleste af de andre kilder til offerfonde er internationale børser med et lille beløb fra amerikanske børser,“ sagde selskabet.

Onsdag blev en række højprofilerede Twitter-konti sa tidig hacket, og de udsendte tweets, der lovede at fordoble pengene til enhver, der sender penge via BTC inden for en time.

Blandt ofrene er Joe Biden, Jeff Bezos, Elon Musk, Bill Gates, Michael Bloomberg, Kanye West, Uber, Apple, Kim Kardashian West, Barack Obama, Warren Buffett, CashApp og andre.