Bitcoin viser næsten 90% stigning i 2020

Bitcoin viser næsten 90% stigning i 2020, mens gråtoner rives over $ 2,5 mia. Fra investorer

Gråtones Michael Sonnenshein forklarer de mulige drivkræfter for den nuværende Bitcoin-vækst og siger, at dette år tilføjede virksomheden $ 2,5 mia. Af investorernes penge
Bitcoin viser næsten 90% stigning i 2020, mens gråtoner rives over $ 2,5 mia. Fra

  • „Investorer kan ikke ignorere Bitcoin mere“
  • „Bitcoin bliver vedvarende udfordret, og det vender tilbage stærkere hver gang“
  • Microstrategy tjener en formue på sine BTC-investeringer

Mens han talte på CNBC’s Fast Money, delte administrerende direktør for Grayscale, Michael Sonnenshein, sine tanker om, hvad der kontinuerligt Bitcoin Revolution har skubbet Bitcoin op på hitlisterne, da flagskibskryptovaluta nu har nået sit største højdepunkt i næsten tre år.

„Investorer kan ikke ignorere Bitcoin mere“

Grayscale administrerende direktør sagde, at hovedårsagen til Bitcoin-væksten og især tirsdagens gevinster har været, at institutionelle investorer – såsom Microstrategy og Square Crypto – har afsat enorme midler til det.

I sidste uge annoncerede PayPal-giganten også sin adgang til Bitcoin og krypto, og den nyhed fik den første prisstigning på Bitcoin.

Derudover har Grayscale ifølge Sonnenshein også set en tilstrømning af mere end $ 2,5 mia. Fonde fra investorer i år.

Han mindede publikum om den nylige JP Morgan-rapport, hvor analytikeren taler om Bitcoin som lig med guld i den nærmeste fremtid.

Han sagde, at investorer ikke længere kan ignorere Bitcoin.

„Bitcoin bliver vedvarende udfordret, og det vender tilbage stærkere hver gang“

Desuden sagde Sonnenshein, at Bitcoin vender stærkere tilbage, hver gang noget forsøger at udfordre det. Siden 2020 begyndte, ifølge hans data, viste Bitcoin en vækst på næsten 90 procent. Denne BTC-stigning har stort set overgået aktiemarkederne, guld og mange andre aktivklasser.

I oktober har BTC værdsat 25 procent og er steget 300 procent siden 50 procent sammenbrud den 12. marts – kendt som sort torsdag.

Grayscales administrerende direktør konkluderede, at Bitcoin har styrket sin rolle som digitalt guld i investeringsporteføljer.

Ved pressetid sidder Bitcoin på $ 13.656 pr. Data fra CoinMarketCap. På trods af en betydelig år-til-dato stigning forbliver Bitcoin i høj grad et ustabilt aktiv, og dette fik Mastercard CEO Ajay Bango til at sige, at denne funktion af BTC skræmmer detailinvestorer væk.

Relateret Mastercard CEO siger, at Bitcoin gør folk til „bange“

Microstrategy tjener en formue på sine BTC-investeringer

Det er blevet rapporteret, at det overskud, Microstrategy har opnået på Bitcoin i løbet af de sidste to måneder, har overgået virksomhedens indtjening fra de sidste 3,5 år.

Ved at tildele $ 425 mio. Til BTC har virksomheden nu tjent $ 100 mio., Mens den har tjent omkring $ 78 mio. I de sidste 3,5 år.

Microstrategy CEO Michael Saylor blev pludselig en Bitcoin-evangelist på Twitter, efter at købet blev foretaget, og har optrådt i flere tv-shows og podcasts for at dele sin kærlighed til BTC.

Dieser Beitrag wurde unter Krypto veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.